Waarom een schoolgids?

De schoolgids is bedoeld voor alle ouders en verzorgers van leerlingen van onze school en voor allen die belangstelling hebben voor de Van der Reijdenschool. Hiermee geven wij u een indruk van de school door in te gaan op de uitgangspunten van de school, wijze van onze organisatie en wat u als ouder of verzorger kunt verwachten.

Vanzelfsprekend staat er veel algemene informatie in over de gang van zaken op onze school. Daarnaast vindt u acturele informatie over het lopende schooljaar.

U kunt de schoolgids hier downloaden.

Coaching en training

Sed et scelerisque diam, sit amet commodo ligula. Pellentesque eu accumsan eros. Fusce hendrerit vulputate elit vitae sodales. Ut eu porttitor ex, ac cursus tortor. Fusce ac fringilla nisl, et bibendum mi. Nullam ornare erat justo, a finibus nisl maximus non. Quisque fermentum nisi eu gravida tristique. Morbi ut sagittis augue. Duis ultrices ornare quam ut suscipit. Duis malesuada faucibus arcu, aliquet aliquam dui auctor id. Donec at vehicula felis. Aliquam porta, ex quis posuere porttitor, justo quam tincidunt tortor, id ultrices eros augue nec eros. Sed a tortor massa. Sed lacinia ultricies aliquam. Curabitur maximus tempor laoreet.

Alle informatie voor aankomende schooljaar
Van der Reijdenschool
Volare
Nieuwe website in de lucht