Medezeggenschapsraad

In het kader van de Wet Medezeggenschap Onderwijs is er bij ons op school een Medezeggenschapsraad (MR) actief. In de MR zijn, naast 2 personeelsleden, 2 ouders van leerlingen vertegenwoordigd. De MR leden vertegenwoordigen onze school ook stichting breed binnen de GMR (Gemeenschappelijke medezeggenschapsraad).

De MR kan gevraagd en ongevraagd haar mening geven over het beleid van de school. Over een aantal belangrijke zaken is het bevoegd gezag van de school verplicht instemming aan de MR te vragen en over een aantal andere zaken dient het bestuur de MR om haar advies te vragen. Jaarlijks is er tweemaal een overleg tussen schoolbestuur en de MR. Het reglement van de MR ligt voor iedereen die een relatie met de school heeft ter inzage, evenals de verslagen van het MR overleg. Deze documenten kunt u ook opvragen bij de MR via: vanderreijden@volare-onderwijs.nl. U kunt hier ook een aanvraag doen voor het ontvangen van een agenda voor een MR vergadering of als u een vergadering wilt bijwonen.

Begeleiding en scholing

Sed et scelerisque diam, sit amet commodo ligula. Pellentesque eu accumsan eros. Fusce hendrerit vulputate elit vitae sodales. Ut eu porttitor ex, ac cursus tortor. Fusce ac fringilla nisl, et bibendum mi. Nullam ornare erat justo, a finibus nisl maximus non. Quisque fermentum nisi eu gravida tristique. Morbi ut sagittis augue. Duis ultrices ornare quam ut suscipit. Duis malesuada faucibus arcu, aliquet aliquam dui auctor id. Donec at vehicula felis. Aliquam porta, ex quis posuere porttitor, justo quam tincidunt tortor, id ultrices eros augue nec eros. Sed a tortor massa. Sed lacinia ultricies aliquam. Curabitur maximus tempor laoreet.

Alle informatie voor aankomende schooljaar
Van der Reijdenschool
Volare
Nieuwe website in de lucht