MR

In het kader van de Wet Medezeggenschap Onderwijs is er bij ons op school een Medezeggenschapsraad (MR) actief. In de MR zijn, naast 2 personeelsleden, 2 ouders van leerlingen vertegenwoordigd.

Over alle aangelegenheden (zoals beleidsplan, zorgplan, personeelszaken etc.), die de school aangaan wordt de MR door de directeur geinformeerd. Bij wijzigingen van deze beleidsstukken wordt de MR betrokken, om zo in goed overleg te komen tot een optimaal eindresultaat. Voor een aantal belangrijke beslissingen heeft het bestuur voorafgaand advies of instemming van de MR nodig. Zo kan de MR invloed uitoefenen op het te voeren beleid en op deze manier goed opkomen voor de belangen van de personeelsleden, leerlingen en ouders.

De MR streeft ernaar zelf initiatieven te ondernemen, ideeen aan te reiken en mee te denken over een visie voor de toekomst.
Aan het begin van het schooljaar vinden er verkiezingen plaats.
Heeft u belangstelling voor het werk van de MR, dan kunt u contact opnemen met een van de leden:

pasfoto Dirk Lagerweij

Voorzitter (oudergeleding)