Nationale Voorleesdagen

Woensdag 21 januari tot en met zaterdag 31 januari zijn de Nationale Voorleesdagen geweest. Natuurlijk heeft onze school hier aandacht aan besteedt. Dit jaar hebben een aantal kinderen uit de groepen 6, 7 en 8  een prentenboek voorbereid en hebben zij die op  dinsdagmiddag 20 januari voorgelezen aan een kind uit groep 1,2, 3 of 4.
De kinderen uit de groepen 6,7 en 8 hebben hun taak erg serieus genomen en het boek in hun eigen groep goed geoefend.

In de andere groepen is ook voorgelezen uiteraard met wat lekkers erbij. Dit was een groot succes! We hebben afgesproken dat de kinderen uit de groepen 6,7 en 8 vaker gaan voorlezen aan de kinderen uit groep 1,2,3 en 4.

HPIM2407