13 januari 2014 groep 1-2-3-4 bezoekt apotheek Mediq

De onderbouw van de Van der Reijdenschool heeft in het kader van het thema 'ik ben de dokter', een bezoek gebracht aan Mediq apotheek Epe. De kinderen werden enthousiast ontvangen door apotheker Marjolijn Westra en haar team en kregen een uitgebreide rondleiding waarbij Marjolijn ons alles uitlegde over haar werk in de apotheek. De kinderen mochten al hun vragen stellen en hebben erg veel geleerd. Na het vullen van een potje dropmedicijn hebben ze afscheid genomen van de apotheek en het superteam!  Nu weten ze precies hoe ze aan het werk kunnen in de apotheek in hun eigen groep!

foto groep 1 2 3 4 bezoekt apotheek Mediq