4 december 2014 pietengym

Pietentraining levert 12 hulppieten op!

Donderdag 4 december was het een drukte van belang  in de gymzaal van de school. Vol spanning bereidden kinderen uit groep 1 t/m 4 zich voor op de pietentraining!

Er werd een speciaal parcours uitgezet wat door de kinderen moest worden afgelegd. Bij het goed doorlopen van het parcours konden alle kinderen een pietendiploma verdienen. Tijdens de training werd er over daken gelopen, door dakramen geklommen, pakjes op het dak bezorgd, pakjes door schoorstenen gegooid en nog veel meer!

Na afloop van de training kregen alle kinderen het pietendiploma uitgereikt waarmee Sinterklaas er  maar mooi 12 hulppieten bij heeft.

Foto 17 Pietengym 2014