10 april 2014 bezoek boerderij

Donderdag 10 april is groep 5/6 naar de boerderij van Dennis Lagerweij geweest. Nadat de ouders van Dennis ons vriendelijk hadden ontvangen, kregen we een kleine rondleiding tussen de jonge dieren.

In de grote schuur hebben we kunnen kijken naar de koeien met hun kalfjes en de schapen met hun net geboren lammetjes. De lammetjes kregen veel aandacht en de kinderen wilden niets liever dan ze vasthouden. Tussendoor kregen we een beker ranja met een lekker koekje aangeboden. Er stond ook een grote trampoline waarop de kinderen druk aan het spelen waren en in het weiland kon lekker gevoetbald worden. Toen het helaas tijd was, zijn we weer vertrokken richting school. De kinderen waren erg enthousiast, het was zeker een geslaagde dag!

Groetjes groep 5/6

foto 3.jpg