25 februari 2014 voorleeswedstrijd Gemeente Epe

Voorleeswedstrijd Gemeente Epe
Op dinsdag 25 februari was de Voorleeswedstrijd in de bibliotheek van Epe. Sandro Stanisic mocht onze school vertegenwoordigen.

De voorleeswedstrijd was leuk. Toen we binnen waren, moesten we ons voorstellen aan de mevrouw van de bibliotheek en mochten we gaan zitten op onze stoelen.
Mijn zus, vader, juf Mirjam, juf Diana, meester Herman en Justin waren er om me aan te moedigen. Er waren 7 kinderen die mee mochten doen. Ik (Sandro)  mocht als eerste. Het was heel spannend om te doen! Daarna moesten de andere kinderen nog. Toen iedereen geweest was, ging de jury met elkaar overleggen. Wij mochten toen lekker wat drinken. Na een tijdje kwam de jury terug en werd de winnaar bekend gemaakt. Dit was Mees van de Hoge Weerdschool. Helaas niet gewonnen, maar ik vond het heel leuk om mee te mogen doen en dat ik (Justin) mocht komen kijken!

Sandro Stanisic en Justin Wolf

voorleeswedstrijd Gemeente Epe.JPG