20 januari 2014 bezoek chauffeur (vader Florian)

Groep 1 t/m 5 van de Van der Reijdenschool in Epe werd maandag verrast door Transportdienst Zwolle! In het kader van het thema 'Te land, ter zee en in de lucht' kwam de vader van Florian op bezoek met zijn vrachtwagen! De kinderen hadden van tevoren goed nagedacht over wat ze wilden weten van de chauffeur.  Alle vragen over hoe het werkt om te rijden in de winter werden beantwoord en na afloop mochten alle kinderen ervaren hoe het voelt om in een échte vrachtwagen te zitten. Wat een belevenis! Als verrassing kregen alle kinderen een groepsfoto van de chauffeur.

bij Florian op school 007