17 oktober 2013 Fietskeuring

Op donderdag 17 oktober vond de jaarlijkse fietskeuring plaats op de SBO Van der Reijdenschool.
Aan de hand van een lijstje met veiligheidseisen hadden de leerlingen van groep 5 t/m 8 hun fiets thuis al in orde kunnen maken. Vanuit 't Harde, Vaassen, Heerde en Epe kwamen de leerlingen voor deze gelegenheid op de fiets naar school, soms begeleid door hun ouders.
Door vrijwilligers van VVN en verkeersouders werden de fietsen gecontroleerd op hun veiligheid. De goedgekeurde fietsen hebben een sticker gekregen.
Alle kinderen hebben een klein cadeautje gekregen van VVN en we kijken terug op een geslaagde fietskeuring.

17 oktober Fietskeuring.jpg